Λουτσέσκου: «Στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι περπατούσε κι όλοι έπαιζαν για αυτόν»

Λουτσέσκου: «Στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι περπατούσε κι όλοι έπαιζαν για αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Την δική του οπτική πάνω στη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον καλείται να διαχειριστεί μια τελείως διαφορετική κατάσταση σε σύγκριση με εκείνη στη Βαρκελώνη.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους «Μπλαουγκράνα» στο Champions League ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέκου, σχολίασε τη νέα σελίδα στην καριέρα του Αργεντινού και αναφέρθηκε στις έξτρα δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο Παρίσι σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού που είχε συνηθίσει στην Καταλονία.

«Δεν ξέρω τι υπολογισμούς έκανε, αλλά είναι δύσκολο να πας σε ένα άλλο κλαμπ στα 34 και να επιβληθείς. Στη Μπαρτσελόνα όλοι έπαιζαν για τον Μέσι ενώ εκείνος περπατούσε. Δεν έτρεχε πάνω από οκτώ χιλιόμετρα σε κάθε ματς, αλλά όταν έπαιρνε τη μπάλα ήταν αποφασιστικός. Είχε κερδίσει το δικαίωμα να το κάνει» ήταν τα λόγια του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X