Περιμένει Μπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης -Πέρεθ: «Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου θα έχουμε νεότερα»

«Θύμα εκβιασμού ο Πέρεθ, η Ρεάλ θα κινηθεί νομικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ελπίζει πως ο Γάλλος θα ντυθεί σύντομα στα λευκά.

Ο Γάλλος αστέρας μίλησε τόσο στο «RMC», όσο και στην «L’ Equipe» για το αίτημά του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, την επιθυμία του ενταχθεί στην Ρεάλ, αλλά και για όσα γράφτηκαν γύρω από το συμβόλαιό του.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, το πρωί της Τρίτης (05/10) επισκέφθηκε τα γραφεία της ισπανικής εφημερίδας «Debate» και όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε για το σίριαλ με τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος για την μεταγραφή του 22χρονου αστέρα, τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

«Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου θα έχουμε νεότερα για την υπόθεση του Μπαπέ», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ισχυρού άνδρα των Μαδριλένων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X