Αποθέωση Πομάσκι στον Γκαρσία: «Για ποδοσφαιριστή είναι πάρα πολύ ψηλό το άλμα, respect!»

Αποθέωση Πομάσκι στον Γκαρσία: «Για ποδοσφαιριστή είναι πάρα πολύ ψηλό το άλμα, respect!»
Photo Credits: INTIME

Ο ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και ειδικός στα άλματα, Γιώργος Πομάσκι για τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έκλεψε την παράσταση στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού (1-3) ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά, που πήρε φτάνοντας σε ύψος 2,70μ.!

Ο Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και ειδικός στα άλματα, εκθείασε τον εξτρέμ της «Ένωσης» για τις αλτικές του ικανότητες μιλώντας στη «Live Sport».

Ο Πομάσκι για τον Γκαρσία

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πομάσκι

«Πραγματικό εντυπωσιακό! Τέτοιο γκολ, με τέτοιο ύψος, έχω δει μόνο από τον Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο. Αν το έκανε ένας άλτης του ύψους, ένας μπασκετμπολίστας ή ένας βολεϊμπολίστας δεν θα μου φαινόταν περίεργο, αλλά για ποδοσφαιριστή είναι πάρα πολύ ψηλό το άλμα.Respect! Είμαι 100% σίγουρος πως έχει δουλέψει και μόνος του. Δεν μπορεί να είναι μόνο ταλέντο αυτό το άλμα. Μου αρέσουν οι αθλητές με προσωπικές ικανότητες και ο Λιβάι φαίνεται πως είναι τέτοιος. Μπορώ να προσθέσω και μια άλλη δυσκολία: το μαλακό έδαφος. Είναι ακόμη πιο δύσκολο να κάνεις μεγαλύτερο άλμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X