Για την πρώτη της νίκη στα playoffs η ΑΕΚ Β' κόντρα στον Μακεδονικό (15:00)

Για την πρώτη της νίκη στα playoffs η ΑΕΚ Β' κόντρα στον Μακεδονικό (15:00)
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα του Νίκου Κούστα ξεκίνησε το ταξίδι της με δύο ισοπαλίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’, φιλοξενείται σήμερα(10/5) απο τον Μακεδονικό (15:00, επίσημο κανάλι της SL2 στο youtube) για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League 2 και έχει ως στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα ξεκίνησε το ταξίδι της με δύο ισοπαλίες(3-3 με την Λάρισα στο Σεραφείδιο, και 3-3 με τον σημερινό της αντίπαλο εκτός έδρας), ενώ στις επόμενες δύο αγωνιστικές και παρότι βελτίωσε αρκετά την αμυντική της λειτουργεία ηττήθηκε με 1-0 από την Νίκη Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» και με 2-0 από τον Λεβαδειακό εντός έδρας. Στο ματς της περασμένης αγωνιστικής, η Ένωση δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Λάρισα στο «AEL FC ARENA».

Όσον αναφορά την σημερινή αναμέτρηση, η ΑΕΚ θέλει να πάρει το τρίποντο κυρίως για λόγους γοήτρου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος και στο -3 από τον Μακεδονικό. Αγωνιστικά, πέρα από την δεδομένη απουσία του Ζίνι, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έκανε εγχείρηση στους κοιλιακούς και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, κάτι που σημαίνει πως όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Νίκου Κούστα, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει και πάλι πράγματα.

Πάμε τώρα στα του Μακεδονικού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην 4η θέση του μίνι πρωταθλήματος με 28 βαθμούς, όντας στο -23 από την 1η θέση. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά δεν διεκδικεί κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση και μια νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σαραγιώτη, Κουλούρη και Μπουγιάτοβιτς. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Γουναρίδης, Τσουκάνης, Χάσεκ και Λεωνιδόπουλος.

 

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X