Aρης: Σοκ με Αλι -Υπέστη ρήξη χιαστών

Aρης: Σοκ με Αλι -Υπέστη ρήξη χιαστών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθόλου καλά δεν ήταν τα νέα για τον Μοχαμάντ Αλί, αφού τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν αυτό που όλοι φοβόντουσαν με τον Ιρακινό επιθετικό να έχει υποστεί ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τη δράση για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης του Άρη και του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν χωρίς αμφιβολία ο διεθνής Ιρακινός επιθετικός Μοχαμάντ Αλί, ο οποίος αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 21χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αυτές έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μοχάναντ Άλι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, που έκανε σήμερα ο διεθνής Ιρακινός επιθετικός (τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης), υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου (ο χρόνος της απουσίας του θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X