Το διάγραμμα του καθηγητή Γουργουλιάνη δείχνει την πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα

Το διάγραμμα του καθηγητή Γουργουλιάνη δείχνει την πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την διάψευση των ανησυχητικών σεναρίων που ήθελαν μεγάλη έξαρση της διασποράς του κορωνοϊού στα αστικά κέντρα κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου, από την επιστροφή των εκδρομέων, οι ειδικοί κρούουν τώρα τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του τέλους Οκτωβρίου, φοβούμενοι ένα πέμπτο κύμα πανδημίας με κορύφωση τα 3.000 κρούσματα την ημέρα μετά και το άνοιγμα των Πανεπιστημίων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται ως γνωστόν στη βόρεια Ελλάδα, λόγω του χαμηλού ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης. Οχτώ περιοχές της χώρας (Δράμα, Ξάνθη, Καστοριά, Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Καβάλα και Αργολίδα) τελούν υπό καθεστώς μίνι τοπικών lockdown, ενώ η προοπτική του εορτασμού στη Θεσσαλονίκη του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου και της στρατιωτικής παρέλασης δύο ημέρες μετά είναι ζητήματα που η διαχείρισή τους προκαλεί ήδη «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα για το διάγραμμα του καθηγητή Γουργουλιάνη δείχνει την πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X