Παναιτωλικός-ΑΕΚ: «Παίζει έξυπνα μεσοεπιθετικά, αλλά αμυντικά ξανά τα… ίδια»

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: «Παίζει έξυπνα μεσοεπιθετικά, αλλά αμυντικά ξανά τα… ίδια»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στον Παναιτωλικό και με δύο γκολ των Γκαρσία και Βράνιες, έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος η Ενωση καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμά της, να μην συμβεί ξανά το… μαρτύριο του Ηρακλείου και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Παναιτωλικός-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ παίζει πιο έξυπνα μεσοεπιθετικά από ότι στην Κρήτη και έτσι με λιγότερες φάσεις κατάφερε πριν το μισάωρο να τιμωρήσει την αφέλεια του Παναιτωλικού. Ο Μοχαμάντι είναι η μεγάλη έξτρα δύναμη αριστερά που δεν είχε η ομάδα και σήμερα την χαίρεται, ενώ ο Μάνταλος με ωριμότητα διαχειρίζεται τις περισσότερες μπάλες. Αμυντικά όμως ξανά τα… ίδια. Μετά το 0-2 η ΑΕΚ δέχεται φάσεις από τον Παναιτωλικό και η ψυχραιμία του Στάνκοβιτς έχει διώξει κάθε κίνδυνο. Αλλά παίζει με την φωτιά. Και πρέπει να κλειδώσει το ματς στον αγωνιστικό χώρο, όχι όπως στην Κρήτη θεωρητικά στο σκορ…

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Πολύ καλή η ΑΕΚ, με πλήρη έλεγχο του αγώνα, με καλή ανάπτυξη και πανέμορφα γκολ μέχρι το ημίωρο. Στο τελευταίο 15λεπτο όμως, έπεσε αισθητά, έδωσε εύκολα χώρους και μέτρα στον Παναιτωλικό, έκανε αβίαστα λάθη σε εύκολες πάσες, με αποτέλεσμα να έχει κινδυνέψει σοβαρά δύο φορές. Ασύλληπτο το άλμα του Λιβάι στο 0-1, σε μια φάση που ξεκινάει επειδή ο Αραούχο δεν λειτουργεί εγωιστικά, “σπάει” την μπάλα στον Μοχαμάντι, κι αυτός με σέντρα ακριβείας, βρίσκει τον Γκαρσία. Γενικά, ο Ιρανός κάνει τρομερό παιχνίδι από αριστερά χωρίς μάλιστα να τον έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής, ο Τσούμπερ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Τρομερό πρώτο μισάωρο από την ΑΕΚ, με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και φοβερή τριπλέτα με Μάνταλο, Λιβάι και Μοχαμάντι. Δίνει ισορροπία στη μεσαία γραμμή και απελευθερώνει τον Λε Ταλέκ ο Σιμόες, πάλι εμφάνισε προβλήματα όταν έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Πολύ καλό πρώτο 25λεπτο για την ΑΕΚ με τον Σιμόες να είναι καθοριστικός στο να κερδίσει μέτρα η ομάδα και τον Μάνταλο επίσης να βοηθάει πολύ και στα τρεξίματα. Η ποιότητα των Μοχαμαντί, Γκαρσία που έχει βάλει ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά και η δεύτερη εξαιρετική εκτέλεση στημένου του Μάνταλου, έχουν φέρει τα δύο γκολ που η ΑΕΚ τα άξιζε βάσει της εικόνας περίπου μέχρι το 30΄. Από κει και πέρα η ΑΕΚ έχει προβλήματα απέναντι στην πίεση που ανέβασε ο αντίπαλος και φαίνεται πάλι πρόβλημα στον άξονα, με τον Λε Ταλέκ να μην φαίνεται πουθενά για ένα ακόμη ματς, τον Σιμόες να τρέχει παντού, αλλά να μη φτάνει ενώ πλέον έχει και κάρτα και φυσικά τον Μάνταλο όσο και να τρέχει, που τρέχει πολύ σήμερα, να μην είναι ο τύπος του παίκτη που θα σου λύσει φυσικά το ανασταλτικό θέμα. Κλειδί φυσικά η ετοιμότητα ως τώρα του Στάνκοβιτς και τα στοπ που έχουν δώσει έστω στην τελευταία γραμμή άμυνας, Βράνιες, αλλά και ο Τζαβέλλας. Μαρς κόκκινη στον Μεντόσα την βάφτισαν κίτρινη Τσακαλίδης και Κουμπαράκης στο VAR. Το ματς έπρεπε να έχει τελειώσει ήδη.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, κατάφερε να βρει δύο γκολ το ένα από στατική φάση, αλλά μετά το 0-2, «κατάφερε» να εξαφανιστεί από το γήπεδο. Έδωσε μέτρα και χώρο στον Παναιτωλικό και δέχθηκε αρκετή πίεση αλλά και φάσεις. Ωστόσο ο Στάνκοβιτς όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να μπούνε ξανά στο παιχνίδι. Ο «Δικέφαλος» έχει θέμα στον άξονα. Οι Σιμόες και Λε Ταλέκ δεν έχουν βοήθειες από τον Μάνταλο στην ανασταλτική λειτουργία και αυτό έγειρε το γήπεδο. Παρόλα αυτά με δύο γκολ προβάδισμα οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να μην εγκληματίσουν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X