Η απάντηση Μπακασέτα για το επεισόδιο με τον οπαδό: «Συμβαίνουν και στην Ελλάδα»

Η απάντηση Μπακασέτα για το επεισόδιο με τον οπαδό: «Συμβαίνουν και στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο περιστατικό με την είσοδο του οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και τη φραστική επίθεση που δέχθηκε, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Καϊσερίσπορ (2-1) ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας υποστήριξε πως «τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ελλάδα», ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά που επέδειξε.

«Είναι σημαντικό πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένεις ήρεμος και αυτό έκανα», υποστήριξε ο Μπακασέτας και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Πρέπει να είμαστε σωστοί καθοδηγητές για τους νέους».

Στο 44′ «θερμόαιμος» οπαδός της Καϊσερί ξέφυγε από την ασφάλεια του γηπέδου και έτρεξε προς το μέρος του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας βρίζοντας τον. Ο Μπακασέτας διατήρησε, ως όφειλε την ψυχραιμία του, με την ασφάλεια του γηπέδου να απομακρύνει τον οπαδό και το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X