ΑΕΚ: Ασκησε έφεση για τις ποινές του αγώνα με τον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Ασκησε έφεση για τις ποινές του αγώνα με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ άσκησε την έφεση που είχε προαναγγείλει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ δεν ήταν επεισοδιακό μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, έχοντας ολοκληρωθεί ισόπαλο με 3-3, αλλά και εκτός.

H υπόθεση του ΟΦΗ είχε αναβληθεί, αλλά η ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 7.500 ευρώ και στους αξιωματούχους της Ένωσης, Κονέ, Γιάννη και Χρήστο Παπαδημητρίου, είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 1 μήνα.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να εφεσιβάλει κατά της συγκεκριμένης απόφασης, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα μέσα από τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία διευκρινίζει ότι η εξέταση της έφεσης από πλευράς των «κιτρινόμαυρων» θα εξεταστεί την 1η Οκτώβρη.

Αναλυτικά:

Έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ 2) του Παναγιώτη Κονέ 3) του Ιωάννη Παπαδημητρίου 4) του Χρήστου Παπαδημητρίου 5) του Ιωάννη Παπαδόπουλου και 6) του Βασιλείου Δημητριάδη κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ με αριθμό 120/24.09.2021.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X