
Ένα μήνα μετά τον αγώνα στα Φιλιατρά για την ενίσχυση του τοπικού Κέντρου Υγείας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της εθνικής Ελλάδας σε συνεργασία με το νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη, δίνουν ακόμα ένα ραντεβού για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αυτή τη φορά η «παρέα» θα βρίσκεται στις 4 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης, 6χλμ από το κέντρο της Χαλκίδας, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας.
Τη διοργάνωση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η ΕΠΣ Εύβοιας και στο γήπεδο θα παραταχθεί η ομάδα “Φίλοι του Σάκη Κατσούλη” που θα αποτελείται από στελέχη της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 (Καραγκούνης, Μπασινάς, Χαλκιάς, Καψής, Λάκης, Καφές) ενώ τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει επίσης οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Γιώργος Φωτάκης, Θανάσης Κωστούλας και Μπρούνο Τσιρίλο. Λίγο πολύ δηλαδή η ομάδα που αγωνίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στα Φιλιατρά. Απέναντί της ο τοπικός ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Αλ Αχλί: Εκτός λίστας ο Φιρμίνο, θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία

Αποθεώνει τον Μαρσιάλ το «Givemesport»: «Εχει αναγεννηθεί στην ΑΕΚ – Γκρινιάζουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των κορυφαίων εμφανίσεών του!»

Έτοιμη να επιστρέψει η Μενεγάκη – Ο όρος που έβαλε στο νέο χρυσό συμβόλαιο!

ΑΕΚ: Γιόρτασαν με… πίτσες την ευρεία νίκη επί του Πανσερραϊκού (VIDEO)

Παρί: Ο Βιτίνια υπέγραψε το νέο συμβόλαιο