Champions League: Εντεκα καθοριστικές επεμβάσεις ο Αθανασιάδης στον θρίαμβο της Σέριφ στην Μαδρίτη! (VIDEO)

Champions League: Εντεκα καθοριστικές επεμβάσεις ο Αθανασιάδης στον θρίαμβο της Σέριφ στην Μαδρίτη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν απλά ανίκητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League καθώς ήταν πραγματικά ανίκητος στον θρίαμβο της Σέριφ Τιρασπόλ στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 2-1.


Ο Ελληνας πορτιέρο έκανε την εμφάνιση της ζωής του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, καθώς ήταν πραγματικά ανίκητος σε πάνω από δέκα καθαρές φάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας επέμβαση με κάθε πιθανό τρόπο, ακόμα και με το πρόσωπο.



Εν τέλει νικήθηκε μόνο από τη λευκή βούλα και το πέναλτι του Μπενζεμά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να στερήσει την μεγάλη νίκη από την πρωταθλήτρια Μολδαβίας.


Μάλιστα, οι 11 επεμβάσεις του Γιώργου Αθανασιάδη ισοφαρίζουν το ρεκόρ για τις περισσότερες επεμβάσεις τερματοφύλακα σε αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, το οποίο κατείχε ο Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2019.


Χαρακτηριστικό της σπουδαίας εμφάνισης του Ελληνα τερματοφύλακα είναι το γεγονός πως όλοι οι συμπαίκτες του, με πρώτο τον Δημήτρη Κολοβό έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν με το σφύριγμα της λήξης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X