ΑΕΚ: Οι «παλιοσειρές» που ξέρουν την ομάδα

ΑΕΚ: Οι «παλιοσειρές» που ξέρουν την ομάδα
Photo Credits: INTIME

Ο κομβικός ρόλος των «παλιοσειρών» στη συνοχή της ΑΕΚ και η σημαντική παρουσία τους εντός των αποδυτηρίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάντα στη ζωή, κάνουν τον κύκλο τους. Υπάρχουν περίοδοι ακμής και ανόδου, παρακμής και φθοράς. Δεν εξαιρείται ουδείς από τη διαδικασία, αλλά κερδισμένος είναι εκείνος που διαβλέπει γρήγορα την πτωτική πορεία και παίρνει άλλο δρόμο. Η ΑΕΚ έζησε τη σύγχρονη περίοδο ακμής της από το 2015 μέχρι και το 2018 και έκτοτε μπήκε στον κύκλο της αμφιβολίας. Ηταν εμφανές πως η ΑΕΚ έπρεπε να αλλάξει δραστικά και το έκανε.

Από το καλοκαίρι του 2020, ως τη σεζόν που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, η ΑΕΚ άλλαξε εντυπωσιακά. Από την ομάδα που υπήρχε στα Σπάτα ένα χρόνο πριν, αποχώρησαν στην πορεία 19 ποδοσφαιριστές. Στην πορεία, προστέθηκαν 15 νέα πρόσωπα. Η ΑΕΚ επιχείρησε ολικό λίφτινγκ, αλλά ήξερε πως έπρεπε να διατηρήσει κάποιες σταθερές. Εκείνους που ξέρουν την ομάδα, που «νιώθουν» καλύτερα τον κόσμο, που επιλέχθηκαν για να είναι οι «γέφυρες» της νέας αρχής με το παρελθόν.


Μετρημένοι

Δεν είναι πολλοί εκείνοι που διασώθηκαν σε αυτήν τη διαδικασία. Οι πιο παλιοί, εκείνοι που ξεκίνησαν να σέρνουν το καράβι από το καλοκαίρι του 2014 και παραμένουν ακόμα εδώ, είναι οι Πέτρος Μάνταλος και Μιχάλης Μπακάκης. Ενα χρόνο μετά, προστέθηκε στην παρέα ο Αντρέ Σιμόες, που αν και Πορτογάλος είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της Ενωσης. Δεν είναι τυχαίο, πως η συγκεκριμένη τριάδα αποτελεί την αρχηγική τριπλέτα της ομάδας.

Δείτε περισσότερα για τις «παλιοσειρές» της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X