Χάμιλτον: Ονειρεύεται να οδηγήσει για την Ferrari

Χάμιλτον: Ονειρεύεται να οδηγήσει για την Ferrari

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να πετύχει ένα τρομερό ρεκόρ στο GP Ρωσίας, κατακτώντας την 100η νίκη της καριέρας του στη Formula 1. Όλες έχουν έρθει με μονοθέσια της McLaren και της Mercedes από το 2007, καθώς ο Βρετανός δεν έχει οδηγήσει για άλλη ομάδα.

Αρκετές φορές στο παρελθόν ο 7 φορές παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει εκφράσει το θαυμασμό του για τη Ferrari, όμως ποτέ δεν έχει οδηγήσει για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, τρία από τα 7 πρωταθλήματά του τα έχει κατακτήσει έχοντας ως αντίπαλους οδηγούς της Ferrari.

Ο οδηγός της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, αποκαλύπτει πως οι οπαδοί της Ferrari τον θέλουν στην ομάδα, ενώ αναφέρεται στο γεγονός πως δεν έχει οδηγήσει ακόμα για τη Scuderia. «Εδώ και πολλά χρόνια, όταν πηγαίνουμε στη Μόντσα, ακούω τους οπαδούς να μου λένε να έρθω στη Ferrari. Με κολακεύει πολύ αυτό και είναι φοβερό πως δεν έχω οδηγήσει για τη Ferrari μετά από τόσα χρόνια στο σπορ. Είναι ένα όνειρο για όλους, ένας στόχος που θα ήθελα να εκπληρώσω. Ποτέ δεν ήταν δυνατό, αλλά δεν θα μάθω ποτέ το γιατί. Τους εύχομαι πραγματικά το καλύτερο στο μέλλον, όμως πρέπει να τους σταματήσω από το να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Έχω δύο Ferrari στο σπίτι μου που μπορώ να οδηγήσω, όμως δεν έχω μονοθέσιο Formula 1 της Ferrari», αναφέρει το Sky Italia.

Σε ερώτηση που του τέθηκε αναφορικά με το αν η νέα γενιά οδηγών θα εξοικειωθεί καλύτερα με τα νέα μονοθέσια του 2022, ο Χάμιλτον πρόσθεσε. «Δεν με φοβίζει καθόλου αυτό. Είναι ένας λόγος που θέλω να βρίσκομαι στη Formula 1, είναι ακόμα μια ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου. Πιστεύω πως η εμπειρία μου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως επίσης και στην εξέλιξη του Ράσελ. Επίσης θα μάθω κι εγώ πράγματα από εκείνον. Δεν έχω κανένα φόβο, θέλω μόνο να κερδίζω».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X