Λιόλιος: «Ειδικός σύμβουλος διαιτησίας ο Χριστοδούλου, πρόεδρος της ΚΕΔ ο Πιτσίλκας»

Λιόλιος: «Ειδικός σύμβουλος διαιτησίας ο Χριστοδούλου, πρόεδρος της ΚΕΔ ο Πιτσίλκας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Bαγγέλης Λιόλιος τόνισε πως πρόταση του είναι να είναι ειδικός σύμβουλος στη διαιτησία ο Χρήστος Χριστοδούλου και πρόεδρος της ΚΕΔ, ο Νίκος Πιτσίλκας.

Μετά το θέμα του προπονητή της Εθνικής που πρόθεση είναι να αναλάβει ο Δημήτρης Ιτούδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε και για τη διαιτησία, τονίζοντας πως έχει προτείνει τον Χρήστο Χριστοδούλου για ειδικό σύμβουλο και τον Νίκο Πιτσίλκα για πρόεδρο της ΚΕΔ.

«Στη διαιτησία, η πρότασή μου προς το Δ.Σ., ειδικό σύμβουλος είναι ο κύριος Χρήστος Χριστοδούλου που έθεσε την παραίτησή του στην Ευρωλίγκα. Η ΚΕΔ θα είναι τριμελής, Πρόταση για πρόεδρος ο Νίκος Πιτσίλκας, τα άλλα δυο ο Μπήτης και ο Μουζάκης. Θα υπάρξει δημιουργία σώματος παρατηρητών. Θα υπάρχει εσωτερική αξιολόγηση διαιτητών. Θα αρχίσει από Α1. Βασικό μέλημα η εκπαίδευση διαιτητών. Υπεύθυνος για σώμα παρατηρητών και εκπαίδευση διαιτητών ο κύριος Χριστοδούλου. Που θα έχει αγαστή συνεργασία με την ΟΔΚΕ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X