Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης, «κατάπιε» και τον Ιωνικό με 23-36 στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης, «κατάπιε» και τον Ιωνικό με 23-36 στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα χάντμπολ διπλασίασε εύκολα τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη ευρεία νίκη σημείωσε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 23-36 και έκανε το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την ανωτερότητα της μέσα στο γήπεδο χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αξιόμαχο, κατά τα άλλα, Ιωνικό. Η ομάδα του Δημητρούλια είχε πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι της ενώ αξιοποίησε για μια ακόμη φορά τον επιθετικό πλουραλισμό της, σκοράροντας με κάθε τρόπο και με όλους σχεδόν τους παίκτες της. Τη νίκη επισκίασε για μια ακόμη φορά ο τραυματισμός του Λέμος που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 48′ με την ευχή φυσικά να μην έχει κάτι σοβαρό.

Κυρίαρχη από την αρχή

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με άμυνα 5-1 με τον Κρίστιαν Ουγκάλντε να είναι πρωταγωνιστής στα πρώτα λεπτά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ο Ισπανός πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ δίνοντας το προβάδισμα σε 2-3 στην ομάδα του. Η «Ένωση» είχε πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι της και ήταν εξαιρετική στους αιφνιδιασμούς κάνοντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο των γηπεδούχων. Παρά το γεγονός πως ο Ιωνικός προσπαθούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της ΑΕΚ ήταν φανερό πως δεν είχε τις επιλογές και τις λύσεις απέναντι στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» που πολύ γρήγορα έκαναν το 4-10 με ωραία γκολ των Αραμπατζή και Μυλωνά. Εξαιρετικός και ο Πέτρος Μπουκοβίνας κάτω από τα δοκάρια με την «Ένωση» να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Ο Μόγια έκανε το 5-14 ενώ στο 21′ ο Ηλιόπουλος ανέβασε κι άλλο την διαφορά σε 6-15. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έκανε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας με την ΑΕΚ να βρίσκει δίχτυα με κάθε τρόπο. Ο Αραμπατζής και πάλι έκανε το 6-19 ενώ ο Ιωνικός μείωσε για να κλείσει το ημίχρονο με 8-19.

«Πάγωσαν» με Λέμος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν πολλά εύκολα λάθη με αποτέλεσμα μετά από έξι λεπτά αγώνα να έχουν σημειωθεί μόλις τρία γκολ. Ο Ηλιόπουλος πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος στο 35′ για το 10-20. Η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Μπουκοβίνα και βρήκε ξανά τις λύσεις στην επίθεση με τον Ουγκάλντε στον αιφνιδιασμό να κάνει το 12-22. Στο 40′ ο Μόγια ανεβάζει κι άλλο την διαφορά για το 12-24.  Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν τυπική διαδικασία με την ΑΕΚ να κρατάει εύκολα τη νίκη της και να πετυχαίνει κι άλλα όμορφα γκολ. Την ευρεία νίκη της επισκίασε ο τραυματισμός του Πάτρικ Λέμος ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 48′ για να δεχτεί την φροντίδα του ιατρικού επιτελείου. Το τελικό 23-36 ήρθε φυσιολογικά με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει την δεύτερη νίκη της.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς LIVE το enwsi.gr

Ιωνικός Ν.Φ. – ΑΕΚ 23-36

Ιωνικός Ν.Φ. (Γιάννης Αρβανίτης): Κιαρτζίδης, Αϊβαλιώτης Σ. 3, Παπαδόπουλος, Συγγάρης, Μπρουδάκης, Βασιλείου, Χαντέλης 3, Σιάτρας, Μπούτος 2, Καραμασιώτης, Μαντζόπουλος 6, Χελιώτης 3, Λιόλιος 4, Αϊβαλιώτης Π., Χάλαρης, Λόλας 2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 4, Τζηράς 5, Νικολαΐδης, Λέμος 3, Άντζελιτς, Μυλωνάς 4, Ηλιόπουλος 5, Μπουκοβίνας, Πλάθα 2, Μόγια 5, Κοτσιώνης 1, Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε 4, Δικαιούλιας 1, Κεδέρης 2.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X