ΑΕΚ: «Εξωφρενικές οι ποινές για το ματς με τον ΟΦΗ» -Ασκείται άμεσα έφεση

ΑΕΚ: «Εξωφρενικές οι ποινές για το ματς με τον ΟΦΗ» -Ασκείται άμεσα έφεση
Photo Credits: INTIME

H θέση της ΑΕΚ για την τιμωρία μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαλλοι είναι στην ΑΕΚ για τις ποινές που επιβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι Βασίλης Δημητριάδης, Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης και Χρήστος Παπαδημητρίου τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα για το άρθρο 10, 1.δ1 για υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τους διαιτητές.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαστικό Οργανο της Λίγκας και έχει ζητήσει να πάρει άμεσα το σκεπτικό της σημερινής απόφασης προκειμένου άμεσα να ασκήσει έφεση κατά των ποινών που επιβλήθηκαν. Για την ΑΕΚ, η ποινή κρίνεται φυσικά εξωφρενική με δεδομένο ότι ούτε η έκθεση του παρατηρητή, αλλά ούτε και η ακροαματική διαδικασία δικαιολογούν… μαζική ποινή πέντε ανθρώπων.

H έκθεση του παρατηρητή μιλάει για δύο φραστικές επιθέσεις στο διαιτητή (στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το τέλος του αγώνα) με έναν υβριστικό χαρακτηρισμό.

Στη διάρκεια της εκδίκασης τον υβριστικό χαρακτηρισμό στον διαιτητή τον πήρε πάνω του ο Χρήστος Παπαδημητρίου και μάλιστα είπε ότι «στόχος» του ήταν φίλαθλος που πέταξε μπουκάλι πάνω από τη φυσούνα, όπως και το «φεύγεις σαν κλέφτης». Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βασίλης Δημητριάδης δεν ήταν στην αρχική κλήση (είχε τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία εντός αγωνιστικού χώρου) και κλήθηκε με συμπληρωματική κλήση, ενώ δεν ήταν πουθενά στις δύο φραστικές επιθέσεις που αναφέρονται στην έκθεση.

Στην ουσία δηλαδή έχουν τιμωρηθεί πέντε εκπρόσωποι της ΑΕΚ για τις φράσεις «δεν σέβεσαι την ΑΕΚ» και «φεύγεις σαν κλέφτης». Επίσης, δεν υπάρχει τιμωρία για παράνομη παρουσία εντός αποδυτηρίων.

Η Ενωση προχωρά σε έφεση και είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να παραμείνουν αυτές οι ποινές ως έχουν καθώς δεν δικαιολογούνται από τις επίσημες εκθέσεις του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι το φύλλο αγώνα και η έκθεση της Αστυνομίας είναι λευκές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X