Η ΑΕΚ... καθάρισε για πλάκα τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκη» (VIDEO)

Η ΑΕΚ... καθάρισε για πλάκα τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκη» (VIDEO)

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 1978, η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα φρόντισε από νωρίς να δείξει ότι παρέμενε το αφεντικό, με μια καθαρή νίκη επί του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 η ΑΕΚ διέθετε μία από τις καλύτερες ομάδες που είχαν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 1978 έκλεισε ιδανικά κατακτώντας το νταμπλ με την επόμενη σεζόν να ξεκινάει το ίδιο καλά.

Κάτι που φάνηκε μία ημέρα σαν σήμερα το 1978, όταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Ένωση –που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε νικήσει με 6-1 την Πόρτο- αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Όλο το ματς κρίθηκε από ένα τέρμα του Μπάγεβιτς στο 22’ με την ΑΕΚ από εκείνο το σημείο και μετά να κρατάει άνετα το υπέρ της σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει «κλειδώσει» νωρίτερα τη νίκη, όταν η προσπάθεια του Νικολούδη στο 74’ σταμάτησε στο δοκάρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X