Το κανάλι του ΑΕΚ-Λαμία

Το κανάλι του ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Πού θα δούμε απόψε το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία απόψε για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Ντάρκο Γέβτιτς, καθώς θα καλύψει έτσι το κενό του τιμωρημένου Λιβάι Γκαρσία και θα… ανακατέψει την τράπουλα στην επίθεση.

Στην τελευταία δοκιμή πριν το ματς, ο Μιλόγεβιτς τον είχε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αραούχο, με τους Τσούμπερ και Αμραμπατ στα άκρα της επίθεσης (στην Κρήτη έπαιξαν κοντά στον φορ και αριστερός εξτρέμ αντίστοιχα).

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας της ΑΕΚ δεν θα προκύψουν διαφοροποιήσεις. Ο Στάνκοβιτς παραμένει κάτω από τα δοκάρια, οι Τζαβέλλας-Βράνιες στο κέντρο της άμυνας, Μισελέν-Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας και οι Λε Ταλέκ-Σιμάνσκι στον άξονα για το 4-2-3-1 που μετατρέπεται σε 4-1-4-1 σε συνθήκες επίθεσης, όταν ο Πολωνός στηρίζει επιθετικά την 4άδα.

Στο μεταξύ η Λαμία βρίσκεται ακόμα με άδεια χέρια αφού μετά την ήττα από τον Βόλο στην πρεμιέρα με 2-1, ακολούθησε το 2-1 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Δεν ήταν χειρότερη από τους αντιπάλους της και στα δύο παιχνίδια, όμως της λείπει η ουσία και το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X