Λαμία: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ -Το προφίλ της (VIDEO)

Λαμία: Αυτή είναι η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΚ -Το προφίλ της (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Λαμία στο ΟΑΚΑ για την Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 20:30 την Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Ποια είναι όμως η φετινή Λαμία;

Το προφίλ της Λαμίας

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος ΛAMIA 1964 είναι ο κύριος εκπρόσωπος της Φθιώτιδας στις μεγάλες κατηγορίες. Από την περίοδο 2014-15, ο σύλλογος μετέχει στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, με επίσημη επωνυμία Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ΠΑΕ. Οι ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο) της ομάδος αποκαλούνται Κυανόλευκοι, λόγω των χρωμάτων του συλλόγου, που είναι το μπλε και το λευκό. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18, η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄ Εθνική (Super League). Η καλύτερη επίδοση της ομάδος, μέχρι σήμερα, στην πρώτη εθνική κατηγορία είναι η 7η θέση (2018-19), ενώ στο θεσμό του Κυπέλλου είναι η συμμετοχή της στα ημιτελικά (1971-72 & 2018-19).

Ο στόχος

Στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε με μεταγραφές να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και πλέον από τον Γρηγορίου και τους παίκτες να τα καταφέρουν.

Ο προπονητής

Κανένας προπονητής δεν θα ήθελε να ήταν στη θέση του Μιχάλη Γρηγορίου στα τέλη του προηγούμενου χρόνου όταν δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει μια ομάδα που ήταν με το ένα πόδι στην Super League 2. Ο ίδιος το θεώρησε πρόκληση, έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε στο τέλος να κρατήσει την Λαμία στην μεγάλη κατηγορία. Ως επιβράβευση η διοίκηση ανανέωσε το συμβόλαιό του και ο ίδιος με όπλο την εμπειρία στην κατηγορία είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.


Ο αρχηγός

Ο Τάσος Καραμάνος αποτελεί πλέον από τις πιο εμβληματικές μορφές στο ρόστερ της Λαμίας. Αγωνίζεται στην ομάδα της Φθιώτιδας από το 2018, ενώ το ελληνικό κοινό τον γνώρισε μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Ατρόμητο, πριν μεταβεί στον Ολυμπιακό, στον οποίον δεν αγωνίστηκε ποτέ. Μετά από δίχρονη περιπλάνηση στην Πορτογαλία, ο 31χρονος στράικερ επέστρεψε στην Ελλάδα για την Λαμία.

Το πάρε-δώσε

Ηρθαν: Γκαραβέλης (Βόλος), Ελευθεριάδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Γκέντσογλου (Αλ Ανταλάχ), Μανούσος (Ατρόμητος), Νούνιες (Καρταχινές), Μανουσάκης (Εργοτέλης), Μαζουλουξής (Εργοτέλης), Σαράνοφ (Καραγκιουμρούκ), Πενταράκης (Πλατανιάς), Γκόμελιτς (ελεύθερος), Αραμπούλι (ελεύθερος)

Εφυγαν: Παλαβαντισβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Επασί (ΟΦΗ), Μπιάρνασον (Ρέικιαβικ), Θεοδωρόπουλος (Λάρισα), Βλάχος (Λεβαδειακός), Μπουλούλης (ελεύθερος), Γκαζαριάν (επέστρεψε στην ΑΕ Λεμεσού), Τζέιμς (επέστρεψε στην Μίντιλαντ), Χατζηστραβός (ΠΑΟΚ), Ντέλετιτς (Ανόρθωση), Σταμούλης (επέστρεψε στην ΑΕΚ), Κατσικάς (Πανσερραϊκός), Βασιλακάκης (Χανιά), Ασίγκμπα (ελεύθερος), Πίτι (ελεύθερος), Αντάμα Μπα (ελεύθερος) Κωστίκα (Καλλιθέα)


Το ρόστερ

Τερματοφύλακες: Γκαραβέλης, Πενταράκης, Σαράνοφ

Αμυντικοί: Γκόμελιτς, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής

Μέσοι: Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Τρουμπουλός, Γκέντσογλου

Επιθετικοί: Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X