Γεωργιάδης: «Απορρόφηση των αυξήσεων με μείωση φόρων και εισφορών» (VIDEO)

Γεωργιάδης: «Απορρόφηση των αυξήσεων με μείωση φόρων και εισφορών» (VIDEO)

Οσα είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο υπουργός ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιδημιολογικός δείκτης της χώρας θα κρίνει εάν θα χρειαστεί επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και σε άλλους κλάδους, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Ειδικά για τον κλάδο της εστίασης, τόνισε ότι στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται να είναι απαραίτητο αυτό το μέτρο, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει εάν η πανδημία τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προς το παρόν πρόσθεσε, η πανδημία φαίνεται να πηγαίνει καλά και οι προβλέψεις ότι σήμερα θα μετρούσε η χώρα 7.000 ή 8.000 κρούσματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στους υγειονομικούς δεν συνιστά αυταρχισμό γιατί αφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας και διευκρίνισε ότι εκεί όπου μπορεί η κυβέρνηση να σεβαστεί την επιλογή των ανθρώπων να μην εμβολίσουν προτιμά να το κάνει. «Δεν είμαστε τύραννοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X