«Ζήτησε την φανέλα για τον γιο του και ο Χάαλαντ γέλασε και έφυγε...»

«Ζήτησε την φανέλα για τον γιο του και ο Χάαλαντ γέλασε και έφυγε...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία όχι και τόσο κολακευτική ιστορία, αποκάλυψε ο παίκτης του Γιβραλτάρ, Ρις Στάις όσον αφορά τον Έρλινγκ Χάαλαντ και την συμπεριφορά του απέναντι σε έναν που του ζήτησε την φανέλα για τον γιο του.

Πριν μερικές ημέρες η Νορβηγία διέλυσε με 5-1 το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει χατ-τρικ. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως μετά το τέλος του αγώνα, κανείς από τους παίκτες των φιλοξενούμενων δεν πήγε προς το μέρος του για να ανταλλάξει φανέλες όπως έγινε με τους υπόλοιπους. Αιτία για την κίνηση αυτή ένα περιστατικό που έγινε τον περασμένο Μάρτιο όταν η Νορβηγία είχε παίξει εκτός έδρας με το Γιβραλτάρ, νικώντας τότε με 3-0.

Ο Χάαλαντ δεν είχε σκοράρει και ίσως να ήταν εκνευρισμένος αλλά ο Ρις Στάις θεωρεί πως ήταν απλά μία κίνηση… υπεροψίας. «Μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας μας, Ρόι Τσιπολίνα πήγε στον Χάαλαντ και του ζήτησε την φανέλα, λέγοντας του πως ο γιος του είναι μεγάλο θαυμαστής του. Ο Χάαλαντ τον κοίταξε, γέλασε και έφυγε. Είχε την ευκαιρία να δώσει χαρά σε ένα μικρό παιχνίδι και είπε όχι. Γι’ αυτό κανείς δεν πήρε την φανέλα του στο Όσλο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X