ΑΕΚ: Και όμως ο Μάνταλος… τρέχει να προλάβει το ματς με ΟΦΗ!

ΑΕΚ: Και όμως ο Μάνταλος… τρέχει να προλάβει το ματς με ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει ό,τι μπορεί για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στο ζήτημα της συμμετοχής του Πέτρου Μάνταλου στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της Ένωσης κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ να θεωρείται αρχικά απίθανη. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν είναι ακόμα δεδομένο πως δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμάσει το πόδι του και στην αυριανή προπόνηση και στη συνέχεια τόσο ο ίδιος, όσο και το επιτελείο του Δικεφάλου θα εξετάσουν αν μπορεί να είναι στην αποστολή για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ πάντως, προς το παρόν, δεν τον δίνει δεδομένα απόντα. Υπενθυμίζεται πως η αυριανή προπόνηση, και τελευταία πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, θα διεξαχθεί στις 13:00.


Ο Πέτρος Μάνταλος παρότι φάνηκε να ψάχνει κι εκείνος τα πατήματά του στο ματς με τον Ιωνικό, ήταν κομβικός για την ΑΕΚ καθώς έδωσε δύο ασίστ σε Λε Ταλέκ και Τσούμπερ, ενώ έδωσε και ιπποτικά την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Σέρχιο Αραούχο στον Νόρντιν Αμραμπατ.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά για την ΑΕΚ σε ερώτηση του enwsi.gr:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X