Σύνοδος EuroMed 9: Στην Αθήνα σήμερα Μακρόν, Ντράγκι και άλλοι ηγέτες

Σύνοδος EuroMed 9: Στην Αθήνα σήμερα Μακρόν, Ντράγκι και άλλοι ηγέτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πλούσια ατζέντα συνέρχεται σήμερα (17/9) στην Αθήνα η Ευρωμεσογειακή Σύνοδος. Στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» θα βρεθούν 8 ηγέτες της Νότιας Ευρώπης, ενώ το παρόν θα δώσει για πρώτη φορά και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν προκλήσεις ασφαλείας στη Μεσόγειο που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή, νέες εν δυνάμει κρίσεις, όπως του Μεταναστευτικού με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν. Και φυσικά κρίσεις, των οποίων τις συνέπειες βιώνουν ήδη οι χώρες της Μεσογείου, όπως η κλιματική αλλαγή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί την πρόεδρο της ΕΕ Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα, τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας Αουγκούστο Σάντος Σίλβα και τους πρωθυπουργούς Κροατίας και Σλοβενίας, Αντρέι Πλένκοβιτς και Γιάνεζ Γιάνσα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X