Λίνγκαρντ: «Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τι σημαίνει για μένα αυτή η φανέλα»

Δανεικός στην Γουέστ Χαμ ο Λίνγκαρντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ αποτελεί μία… πολύ παράξενη περίπτωση.

Πέρυσι ήταν από τους πρώτους παίκτες που βρέθηκε στο περιθώριο, για να δοθεί εν τέλει δανεικός στο Γουέστ Χαμ.

Εκεί έκανε… παπάδες και όπως είναι λογικό η Γιουνάιτεντ είπε να εκμεταλλευτεί έναν ποδοσφαιριστή του οποίου τα χαρίσματα, ίσως να μη γνώριζε μέχρι εκείνο το σημείο.

Μάλιστα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» όχι μόνο τον κράτησαν στο ρόστερ, αλλά του προσέφεραν και νέο συμβόλαιο, με τον ίδιο όμως να αρνείται γιατί δεν του εξασφαλίζεται ο ρόλος του βασικού.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για τον Λίνγκαρντ η χρονιά ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο, από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ και κατάφερε να σκοράρει.

Βέβαια, δεν συνεχίστηκε το ίδιο καλά…

Το βράδυ της Τρίτης, έχοντας έρθει ξανά από τον πάγκο, πήρε τον ρόλο του μοιραίου στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γιουνγκ Μπόις στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στήριξε, δημόσια, τον ποδοσφαιριστή του και, την επόμενη μέρα του αγώνα, ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε την ανάγκη να εκτεθεί και ν’ αναλάβει την ευθύνη που του αναλογούσε για ό,τι συνέβη στη Βέρνη.

«Η χθεσινή νύχτα πόνεσε. Κάθε φορά που φοράω τη φανέλα, ελπίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τι σημαίνει για μένα. Πάντα βγαίνω έξω θέλοντας να κάνω το καλύτερο για το κλαμπ, την ομάδα και τους φιλάθλους. Είμαι αναστατωμένος για το μερίδιό μου στην ήττα. Λάθη στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αλλά σηκωνόμαστε και ξεκινάμε πάλι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αγγλος επιθετικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X