Γκαρσία: «Η νοοτροπία του νικητή έρχεται κερδίζοντας τα παιχνίδια»

Γκαρσία: «Η νοοτροπία του νικητή έρχεται κερδίζοντας τα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μίλησε για την ποιότητα που προσφέρουν οι μεταγραφές στην ομάδα, αλλά και τη νοοτροπία νικητή που πρέπει να χτίσει η Ενωση.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Οι νέες μεταγραφές (Λε Ταλέκ, Άμραμπατ, Τσούμπερ) βρήκαν δίχτυα και παρουσίασαν με το… καλημέρα τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτουν, με την Ένωση να επικρατεί με 3-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ.

Ο Λιβάι Γκαρσία που έδειξε από την περσινή πρώτη του σεζόν ότι αποτελεί ένα από τα «υπερόπλα» της ΑΕΚ έμεινε στον πάγκο καθώς προερχόταν από την επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο, αλλά μετά το τρίτο γκολ ο Μιλόγεβιτς του έδωσε ένα 25λεπτο για να πάρει ρυθμό και να αποτελέσει ένα από τα πλέον… φαρμακερά βέλη του στη συνέχεια.

«Αισθάνομαι καλά μετά την επέμβαση, απλά χρειάζομαι να βρω ρυθμό»

Ο 24χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μετά το τέλος του ματς μίλησε στο Gazzetta, εμφανώς χαρούμενος και για τη γρήγορη επιστροφή του, αλλά κυρίως για τους βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα.

«Το ιατρικό επιτελείο με βοήθησε να επιστρέψω πολύ γρήγορα μετά την επέμβαση που είχα. Αισθάνομαι καλά, απλά χρειάζομαι να βρω ξανά τον ρυθμό μου τώρα και να δίνω ό,τι μπορώ στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Γκαρσία και πρόσθεσε:

«Κρατάμε τα θετικά και αυτό είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό πηγαίνοντας βήμα – βήμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια και το καταφέραμε, ξεκινώντας με θετικό τρόπο τη σεζόν».

«Είμαστε τυχεροί που έχουν έρθει στην ΑΕΚ παίκτες τέτοιας ποιότητας»

Ο Γκαρσία θεωρεί πως το παν από εδώ και πέρα είναι να αποκτήσει η ΑΕΚ την απαραίτητη ομοιογένεια, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη ποιότητα που προσθέτουν στην ομάδα οι νέες μεταγραφές που σύμφωνα με τον ίδιο αναβαθμίζουν το σύνολο.

«Η καλή συνεργασία με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει είναι ένα από τα σημαντικά σημεία ώστε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο προσαρμογής. Μπορείτε να δείτε ότι είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας και είμαστε τυχεροί που έχουν έρθει στην ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζουμε να δένουμε καλύτερα τότε θα αρχίσουμε να βγάζουμε ακόμα πιο ωραία πράγματα στο γήπεδο», σχολίασε ο Γκαρσία, συνεχίζοντας έπειτα:

«Είναι πολύ θετικό ότι έχουν γίνει αυτές οι μεταγραφές. Υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε πλέον μεσοεπιθετικά με τόση ποιότητα γύρω μας και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα μας βοηθήσει να παίρνουμε τα καλά αποτελέσματα».

«Νοοτροπία του νικητή είναι να παλεύεις για κάθε βαθμό, σε κάθε λεπτό μέσα στο γήπεδο»
Στην ΑΕΚ, όπως τόνισαν και πριν από μερικές μέρες οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ, ο βασικός στόχος είναι να διαμορφωθεί στο ρόστερ η νοοτροπία του πρωταθλητή και η φιλοσοφία του νικητή, κάτι που όπως θεωρεί ο Γκαρσία έρχεται μέσα από τις νίκες και από τον τρόπο που παλεύεις μέσα στα ματς.

«Η νοοτροπία του νικητή έρχεται κερδίζοντας τα παιχνίδια. Όταν έχεις τέτοια νοοτροπία παλεύεις για τον κάθε βαθμό και και σε κάθε λεπτό μέσα στο γήπεδο. Κερδίζεις το ματς και συνεχίζεις σε αυτόν τον ρυθμό. Το κλειδί αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να δίνουμε τα πάντα και το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε τους βαθμούς της νίκης, συνεχίζοντας ενωμένοι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Πηγή: Gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X