Υπέγραψε και ο Ευαγγέλου στη Σερίφ Τιρασπόλ (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν τους διετείς δανεισμούς στο λιμάνι
Photo Credits: INTIME

Κάτοικος Μολδαβίας θα είναι μετά τους Κολοβό, Αθανασιάδη και ο Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος υπέγραψε στη Σερίφ Τιρασπόλ, μεγαλώνοντας έτσι την ελληνική παροικία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στηρίζει την ελληνική αγορά η Σερίφ Τιρασπόλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου!

Ο σύλλογος της Μολδαβίας, μετά τους Δημήτρη Κολοβό και Γιώργο Αθανασιάδη, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Ευαγγέλου και θεωρείται πολύ πιθανό σε πολλούς αγώνες της να έχει περισσότερους Ελληνες παίκτες, από πολλές ελληνικές ομάδες στην 11αδα της.

Ο 23χρονος στόπερ αφού έμεινε πριν λίγες ημέρες ελέυθερος από τη Γκόρνικ, υπέγραψε σήμερα με τη Σέριφ η οποία φέτος θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League.

Να θυμίσουμε πως ο Ευαγγέλου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, πριν μεταβεί στον Παναθηναϊκό το 2015 και από εκεί στον Ολυμπιακό τρία χρόνια αργότερα.

Τον περασμένο Οκτώβριο έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους», συνεχίζοντας την καριέρα του στην Γκόρνικ εκεί όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X