Το ντεμπούτο... όνειρο του Τσούμπερ που μας έκανε να ονειρευόμαστε! (VIDEO)

Το ντεμπούτο... όνειρο του Τσούμπερ που μας έκανε να ονειρευόμαστε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε μαγική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ και ο κόσμος στις εξέδρες ενθουσιάστηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε ένα ντεμπούτο… όπως πρέπει, όπως το ονειρευόταν ο ίδιος και ο κόσμος της ΑΕΚ που βρέθηκε χθες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο του κιόλας παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ελβετός ακραίος δικαίωσε τον κόσμο που τον περίμενε με μεγάλη προσμονή και περίμεναν πως και πως το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα».

Μπορεί ο Στίβεν Τσούμπερ να αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο μόνο, αλλά έδειξε πως είναι ένας παίκτης σπουδαίας ποιότητας και θα αποτελέσει το υπέρ-όπλο της φετινής ΑΕΚ. Αμέσως μόλις πέρασε στο παιχνίδι στο β’ ημίχρονο και τοποθετήθηκε αριστερά άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα και ο Δικέφαλος έφτασε σχετικά γρήγορα σε δύο ακόμα γκολ που «κλείδωσαν» τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό.

Έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Σέρχιο Αραούχο στη φάση που ο Αργεντινός κερδίζει το πέναλτι, λίγο αργότερα βρήκε δίχτυα ο ίδιος μετά από μια πολύ καλή κίνηση και ένα ακόμα καλύτερο σουτ. Ενώ, από το πρώτο λεπτό της παρουσίας του έδειχνε ορεξάτος, έψαχνε το σουτ (το δοκίμασε 2-3 φορές), τις κάθετες και γενικότερα αναζητούσε τρόπους να βάλει τη μπάλα στα καρέ της ομάδας της Νίκαιας.

Ενας παίκτης που έλειπε από την ΑΕΚ, μια προσωπικότητα που δεν φοβάται να πάρει την μπάλα και να εκτελέσει και ένας εξτρέμ που μπορεί να φτιάξει και να σουτάρει. Βεβαίως το εμπόδιο του Ιωνικού ήταν χαμηλό και άπαντες περιμένουν τον Τσούμπερ στα πιο… δύσκολα. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς στην Κρήτη με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Πάντως, όπως είναι φυσικό, ο Στίβεν Τσούμπερ που άκουσε και τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικός χθες για την πρεμιέρα της Super League.

Ολα όσα έκανε ο Τσούμπερ




LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X