Η ΑΕΚ με μεταγραφές, κόσμο και καλή αύρα πάει για νίκη με Ιωνικό στην αποψινή πρεμιέρα (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ με μεταγραφές, κόσμο και καλή αύρα πάει για νίκη με Ιωνικό στην αποψινή πρεμιέρα (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κάνει σήμερα πρεμιέρα στη νέα σεζόν της Super League κόντρα στον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνημα με το δεξί θέλει απόψε η ΑΕΚ!

Η Ενωση υποδέχεται σήμερα (20:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον νεοφώτιστο Ιωνικό, θέλοντας να ξεκινήσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό από την Βελέζ.

Πολλές μεταγραφές, αλλαγή νοοτροπίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πλέον στο τιμόνι, οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν μια άλλη εντελώς ομάδα.  Ο τεχνικός της Ένωσης δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα (εκτός από Σιμόες και Λάτσι), με τον Λιβάι Γκαρσία να μπαίνει στην αποστολή ξεπερνώντας τον τραυματισμό του στο γόνατο. Στην αποστολή μπήκε και ο Στίβεν Τσούμπερ που έχει κάνει λίγες προπονήσεις.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Αναφορικά με την 11άδα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1 που αυτή τη δεδομένη στιγμή μοιάζει πιο… ασφαλής επιλογή για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ. O Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μισελέν (δεξιά), Βράνιες-Τζαβέλλα (στόπερ) και Χατζισαφί (αριστερά) στην άμυνα, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι στον άξονα, με τους Άμπραμπατ, Μάνταλο, Τάνκοβιτς πιθανότατα στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Αραούχο.

Στην ΑΕΚ κατανοούν ότι η ανάγκη για καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θα βοηθήσει ψυχολογικά όλη την κοινωνία του κλαμπ. Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ αναμένονται απόψε στο ΟΑΚΑ, οπότε και μία ωραία ποδοσφαιρική εικόνα συνδυασμένη με νίκη κόντρα στον Ιωνικό θα φέρει ξανά χαμόγελα μετά από καιρό.

Ο Ιωνικός

Με 4-2-3-1 αναμένεται να κατεβάσει και τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος μοιάζει πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει τον Τσιγκρίνσκι στο βασικό σχήμα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Ντάλσιο, Μπουένο (αντί των Γκοτσούλια και Άοσμαν, αντίστοιχα).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός, 4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος – Ρομαό, Γκοτσούλιας (Ντάλσιο) – Λένις, Άοσμαν (Μπουένο), Καμπράλ – Τουράμ.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ιωνικός

Διαιτητής ο Γεώργιος Τζοβάρας, βοηθοί του οι Βασίλειος Νικολακάκης, Αντώνιος Σινιοράκης και τέταρτος ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς. Στο VAR οι Ευάγγελος Μανούχος, Χρήστος Μπάλτας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X