ΑΕΚ: Φιλική νίκη επί του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας (26-30) πριν την πρεμιέρα!

Εικόνες του enwsi.gr από το Ιωνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέτυχε μια ακόμη φιλική νίκη με τον Δημήτρη Δημητρούλια να κάνει πολλές αλλαγές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη φιλική νίκη σημείωσε η ΑΕΚ που επικράτησε σήμερα του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 26-30.

Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα ακόμη χρήσιμο τεστ για τον προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια ο οποίος έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Σοφιάν Μπεντζιλαλί. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή του Χρήστου Κεδέρη ο οποίος ξεπέρασε τα προγνωστικά και επανήλθε άμεσα στο γήπεδο μετά το διάστρεμμα που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Αντίθετα δεν αγωνίστηκε ο Κρίστιαν Ουγκάλντε που ένιωσε μια μικρή ενόχληση στο γόνατο και ο προπονητής της ΑΕΚ προτίμησε να τον προφυλάξει. Επίσης εκτός ήταν σε ένα ακόμη ματς οι Πάτρικ Λέμος και Γιάννης Καλόμοιρος οι οποίοι έχουν ξεπεράσει ωστόσο τα προβλήματα τους.

Ο Ιωνικός αν και μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι (6-4), δεν κράτησε το προβάδισμά του. Η «Ένωση» με ένα σερί 0-4 ανέτρεψε το σκορ στο ημίωρο του ημιχρόνου, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 8-6. Όμως ο Ιωνικός τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, πήρε εκ νέου το προβάδισμα (12-11). Ωστόσο, η ΑΕΚ με ένα νέο σερί (0-3) βρέθηκε να νικάει (12-14) με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και μάλιστα αύξησε τη διαφορά στα 4 γκολ (16-20), ενώ στο δεκάλεπτο νικούσε 18-24. Παρά την πίεση του Ιωνικού, οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν έχασαν το προβάδισμά τους επικρατώντας με 26-30.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Γιάννης Αρβανίτης): Συγγάρης, Μπρανυδάκης, Αϊβαλιώτης (6), Λιόλιος (5), Ματζόπουλος (5), Μπούζος (1), Λόλας (3), Χελιώτης, Βασιλείου, Χαλκελής (1), Καραμασιώτης (5), Καρτζίδης.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άντζελιτς, Μόγια (4), Τζηράς (1), Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου (2), Μυλωνάς (3), Μπετζιλαλί (1), Κεδέρης (1), Ηλιόπουλος (5), Αραμπατζής (2), Πλάθα (6), Ζαρίκος (1), Νικολαΐδης (4), Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X