Τσερουμπίνι: «Ο Κριστιάνο δεν ήθελε να είναι μαζί μας, η Γιουβέντους μπαίνει πάνω απ΄όλα»

Ρονάλντο: Τραυματίστηκε στην προπόνηση της Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και στον λόγο για τον οποίο ανησύχησαν οι «μπιανκονέρι» αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» Φεντερίκο Τσερουμπίνι.

Σε επαφές με τον Ζόρζε Μέντες εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ωστόσο το γεγονός ότι η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ περίμενε ο Πορτογάλος άσος να μείνει ελεύθερος από την Γιουβέντους, καθώς δεν ήθελε να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για την απόκτηση του είχε σαν συνέπεια αυτός να επιστρέψει ξανά στην Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Τορίνο Φεντερίκο Τσερουμπίνι, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ και όχι μόνο ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Η Γιουνάιτεντ συμπεριφέρθηκε πολύ διαφορετικά και έδειξε γιατί είναι μεγάλο κλαμπ με ιστορία και παράδοση. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο Κριστιάνο μας μίλησε και δεν ήθελε να είναι μαζί μας, δεν μπορούσαμε να τον αναγκάσουμε να παραμείνει.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, η ιστορία της ομάδας μας γράφεται από πρωταθλητές, προπονητές και διευθυντές, όμως η Γιουβέντους πάντοτε θα μπαίνει πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Η αλήθεια είναι ότι το χρονικό σημείο της αποχώρησης ήταν το μόνο δύσκολο, αφού θα ήταν καλύτερο να έχει γίνει έναν μήνα νωρίτερα κι όχι στα τέλη του Αυγούστου. Μπορεί η επιλογή του Μόιζε Κεν να μην υπήρχε εκείνη τη στιγμή γιατί δεν είναι δυνατό να περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές αν θα φύγει ο Κριστιάνο…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X