ΑΕΚ: Με τον παικταρά Αμπντεραχίμ Μπεριά «κλείνει» το ρόστερ της η ομάδα χάντμπολ!

ΑΕΚ: Με τον παικταρά Αμπντεραχίμ Μπεριά «κλείνει» το ρόστερ της η ομάδα χάντμπολ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Αλγερινό αριστερόχειρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέληξε όπως όλα δείχνουν στον «εκλεκτό» αριστερόχειρα με τον οποίον ολοκληρώνει και το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Αλγερινό Αμπντεραχίμ Μπεριά ο οποίος είναι διεθνής με τη χώρα του έχοντας παραστάσεις από κορυφαίες διοργανώσεις. Ο Μπεριά που αγωνίζεται ως δεξί ίντερ, είναι γεννημένος το 1988 με ύψος 1.95. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα ήταν σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την ομάδα σε αυτή την θέση έχοντας παράλληλα και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ήθελε ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας. Ο Μπεριά είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που θα βοηθήσει την ΑΕΚ σημαντικά και στην Ευρώπη και θα προσθέσει στην ομάδα την δύναμη και το ύψος που ήθελαν οι άνθρωποι του τμήματος. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Μπεριά θα βρει στην ΑΕΚ τον συμπατριώτη του Σοφιάν Μπεντζιλαλί με τους δύο Αλγερινούς «Πύργους» η ομάδα να δυναμώνει εξαιρετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X