Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα απέναντι στην Σουηδία

Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα απέναντι στην Σουηδία
Photo Credits: INTIME

Πρόωρος τελικός για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών για την Ελλάδα, η οποία μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Κόσοβο υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Σουηδία (21:45, ΟΡΕΝ, Cosmote Sports1).

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ βρίσκεται κυριολεκτικά με την απόλυση στο χέρι, καθώς δεν είναι απίθανο να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία ακόμα και αν η Εθνική μας ομάδα πάρει τη νίκη απόψε.

Στα αγωνιστικά, αμφίβολος για το αποψινό παιχνίδι είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από την χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1 με τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Ανδρούτσο, Τσιμίκα, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα στην άμυνα, στο κέντρο επιστρέφει ο Ζέκα που ήταν τιμωρημένος και θα έχει στο πλάι του τον Μπουχαλάκη, μπροστά τους οι Μπακασέτας, Τζόλης, Μάνταλος και στην επίθεση ο Δουβίκας.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Σουηδία αναμένεται να παραταχθεί με τους: Ολσεν, Κραφτ, Χελάντερ, Λίντελοφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Εκντάλ, Φόρσμπεργκ, Ολσον, Ισακ και Κουλουσέφσκι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ, κατηγορίας Elite της UEFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X