ΕΟΚ σε Αναστόπουλο: «Δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες»

ΕΟΚ σε Αναστόπουλο: «Δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά εκτός λίστας για την Α1 ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Η ΕΟΚ τον ενημέρωσε ότι δεν έχει συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών και εκείνος θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί.

Η ΕΟΚ μέσω του Β’ αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη απάντησε στον Παναγιώτη Αναστόπουλο ότι δεν είναι αξιολογημένος για τη σεζόν 2021-22, άρα τίθεται οριστικά εκτός. Στα δικαστήρια θα κυνηγήσει την υπόθεση ο διαιτητής.

“Σε απάντηση του εγγράφου σας, σάς ενημερώνουμε ότι δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 που μας διαβιβάστηκαν στην ΟΔΚΕ”, αναφέρει η ΕΟΚ για τον Αναστόπουλο, που έχει περάσει το όριο των 50 ετών και η ΟΔΚΕ δεν τον έχει συμπεριλάβει στους ενεργούς διαιτητές.

Ο 52χρονος ρέφερι έχει ξεκαθαρίσει αν ότι κυνηγήσει την υπόθεση δικαστικά, με προσφυγή κατά της ΕΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα να επιστρέψει στη δράση και να μπορεί να σφυρίξει στην Stoiximan Basket League.

Πηγή: Sport24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X