Η αγωνία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ κορυφώνεται

Η αγωνία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ κορυφώνεται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκριση στο Μουντιάλ δεν ήταν ποτέ μια εύκολη υπόθεση. Για κανέναν. Τα τελευταία στραβοπατήματα για Γαλλία και Ολλανδία είναι κλασσικά παραδείγματα για το πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Σε όλη τη διάρκεια οι φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα παρακολουθούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη των αγώνων και συμμετέχουν στις διάφορες αγορές στοιχημάτων που είναι διαθέσιμες στην Betsson καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών.

Για την κατάκτηση του τροπαίου φαβορί κατά σειρά στο αθλητικό στοίχημα είναι οι Βραζιλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.
Για να πάνε όμως στο Κατάρ θα πρέπει να ξεπεράσουν τον σκόπελο των προκριματικών. Αποστολή με σκοπέλους. Η Ιταλία για παράδειγμα θα παίξει κόντρα στην Ελβετία για την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση. Η Βραζιλία στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής έχει ντέρμπι με την Αργεντινή. Παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα με τον Λέο Μέσι να δίνει προσωπικότητα στους Αργεντίνους λίγο πριν το ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Κι εκεί ο Αργεντίνος σταρ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Ηδη με τη μεταγραφή του ως ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα στους Παριζιάνους έχει κάνει την Παρί πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ όπως παρατηρεί κανείς στις τρέχουσες αποδόσεις της Betsson. 

Ο Μέσι μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένουν οι κορυφαίοι στον κόσμο και το αποδεικνύουν σε κάθε περίπτωση.

Ο Ρονάλντο οδήγησε μόνος του την Πορτογαλία σε απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Ιρλανδία. Ο Πορτογάλος, παράλληλα έγινε και ο απόλυτος ρέκορντμαν στα γκολ καθώς έφτασε τα 111 με την εθνικών των Λουζιτανών, τα περισσότερα διεθνή γκολ δηλαδή, από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία. Η Πορτογαλία χάρη στον νέο άσο της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ μπορεί να νιώθει σίγουρη για την παρουσία της στα τελικά του Μουντιάλ. 

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η προκριματική φάση από την ευρωπαϊκή για τα τελικά του Κατάρ έχει δέκα ομίλους. Από αυτούς οι πέντε αποτελούνται από έξι ομάδες και οι άλλοι πέντε από πέντε.

Στην τελική φάση του Μουντιάλ προκρίνονται απευθείας οι δέκα πρώτοι των ομίλων.

Οι δέκα δεύτεροι των δέκα ομίλων μαζί με δύο ομάδες που προέρχονται από το Nations League θα σχηματίσουν τα playoffs. Αυτές οι 12 ομάδες θα διεκδικήσουν  τα τελευταία τρία εισιτήρια για να κλείσουν τα 13 εισιτήρια που έχει η UEFA για τα τελικά του Παγκοσμίου Μουντιάλ.

Οι συγκινήσεις πολλές και η αγωνία μεγάλη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X