Οι παίκτες της Αργεντινής έφυγαν από τη Βραζιλία για να μην συλληφθούν

Οι παίκτες της Αργεντινής έφυγαν από τη Βραζιλία για να μην συλληφθούν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της Εθνικής Αργεντινής επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και έφυγε άμεσα από την Βραζιλία, έπειτα από τα όσα συνέβησαν.

Το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αργεντινή , για την προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2022 που θα γίνει στο Κατάρ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Λίγα λεπτά μετά την σέντρα του αγώνα, η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας εισέβαλε στο γήπεδο, καθώς τέσσερις παίκτες της «αλμπισελέστε», οι Μαρτίνες, Σέλσο, Ρομέρο και Μπουελδία, οι οποίοι αγωνίζονται στην Premier League δεν τήρησαν σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους το υγειονομικό πρωτόκολλο που υπάρχει για τον κορωνοϊό.

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν η αποστολή της Εθνικής Αργεντινή επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο και έφυγαν άμεσα από την Βραζιλία τα μεσάνυχτα με προορισμό την Αργεντινή και το αεροδρόμιο του «Ezeiza».

Ο πρέσβης της Αργεντινής στη Βραζιλία Ντανιέλ Σιόλι ήταν αυτός, που συνόδευσε την αποστολή της εθνικής Αργεντινής στο αεροδρόμιο, ενώ στην συνέχεια έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X