Κρίσιμο ματς της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο απόψε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Κρίσιμο ματς της Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο απόψε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα συνεχίζει τη «μάχη» της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και σήμερα κόντρα στο Κόσοβο στοχεύει μόνο στη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη «μάχη» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ρίχνεται ξανά η Εθνική Ελλάδας που σήμερα φιλοξενείται από το φιλόδοξο Κόσοβο (21:45, Open TV-Cosmotesport 1).

Μετά από τις δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, η Ελλάδα χρειάζεται δύο νίκες με Κόσοβο και Σουηδία για να έχει βάσιμες ελπίδες να διεκδικήσει ως το τέλος την πρόκριση.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν θα καταφέρει να βοηθήσει την Εθνική στην σημερινή αναμέτρηση με το Κόσοβο λόγω ενός τραυματισμού, Γαλανόπουλος και Μασούρας είναι εκτός «μάχης» για το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα, ενώ ο Μαυροπάνος θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως περιμένει μία εθνική ομάδα ταπεινή και προσηλωμένη στο στόχο, προκειμένου να φύγει με το διπλό από το Κόσοβο.

«Να είμαστε ταπεινοί και να μη λέμε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο κόντρα σε μια καλή ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Στο αγωνιστικό μέρος, όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα αλλάξει διάταξη, αφήνοντας το 4-2-3-1 για να επιλέξει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (3-4-2-1). Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο φιλικό με τη Νορβηγία τον περασμένο Ιούνιο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Οι τρεις στόπερ θα είναι οι Τζαβέλλας, Μαυροπάνος και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Οι δύο ακραίοι φουλ μπακ θα είναι ο Τσιμίκας από αριστερά και ο Ανδρούτσος από δεξιά. Τα δύο κεντρικά χαφ θα είναι οι Σιώπης και Μπουχαλάκης.

Μάνταλος ή Γιαννούλης και Μπακασέτας πίσω από τον Παυλίδη στην επίθεση.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μούριτς, Βόιβοντα, Αλίτι, Ραχμάνι, Χαντέργκιοναϊ, Ντέσεβιτς, Χαλίμι, Μπερίσα, Ρασίκα, Καστράτι και Μουρίκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Λετεξιέ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαγκιέ, Ραχμούνι και τέταρτο τον Στίνα. Στο VAR θα είναι οι Γουάιλι και Λέοναρντ επίσης από τη Γαλλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X