Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κ21 με τη Δανία-Αγωνίστηκαν Χριστόπουλος και Μπότος

Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κ21 με τη Δανία-Αγωνίστηκαν Χριστόπουλος και Μπότος
Photo Credits: INTIME

Θετικό πρόσιμο για την Εθνική Κ21, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Δανία στο «Gladsaxe Stadion», παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική U21 στο φιλικό αγώνα που έδωσε με τη Δανία στο «Gladsaxe Stadion».

Στην αρχική 11αδα μάλιστα ο Γιώργος Σίμος επέλεξε τους δύο παίκτες που ανήκουν στην ΑΕΚ και είχαν κληθεί στην Εθνική ομάδα. Ο λόγος για τους Ευθύμη Χριστόπουλο και Γιάννη Μπότο.

Η σημερινή αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το εκτός έδρας ματς με την Ισλανδία στις 7/9 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οσον αφορά το τι συνέβη στον αγώνα οι Δανοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν μόλις στο 7′ να ανοίξουν το σκορ με τον Ίσακσεν. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο η Εθνική μπήκε αυτή με την σειρά της καλύτερα και μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 57′ με κοντινή προβολή του Ιωαννίδη, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Τζολάκης, Λυρατζής, Τσαούσης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσινγγάρας, Εμμανουηλίδης, Σουρλής, Ιωαννίδης, Μπότος, Χριστόπουλος Ε.

Αγωνίστηκαν ακόμη: Μανδάς, Σαρδέλης, Χριστόπουλος Ι., Κανελλόπουλος, Γρίβας, Ζαγαρίτης, Κούτσιας, Σιατούνης, Λόλης, Λιάσος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X