Σεμέδο: Φώναξε «αθώος» - Οι λόγοι της απόφασης

Σεμέδο: Φώναξε «αθώος» - Οι λόγοι της απόφασης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του σήμερα (2/9), αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς άλλους περιοριστικούς όρους.

Η απολογία του 27χρονου παίκτη διήρκησε 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.

Μάλιστα ο αμυντικός του Ολυμπιακού, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο φώναξε «αθώος».

Το απειλητικό μήνυμα που υποστηρίζει ότι δέχτηκε

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να υποστήριξε πως δυο ώρες πριν τη σύλληψη του και ενώ είχε υποβληθεί μήνυση, έλαβε μήνυμα στο Instagram από άγνωστο προφίλ, στο οποίο του έγραφαν: «Καλή τύχη στη φυλακή. Ή δώσε μου 15.000 ευρώ και δε θα πω τίποτα», σύμφωνα με το newsit.gr.

Οι λόγοι της απόφασης

Στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξαν τρία στοιχεία.

Πρώτον, τα κενά που εντόπισαν στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας, ανακρίτρια και εισαγγελέας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της σήμερα το πρωί.

Επίσης, σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό.

Ειδικότερα, η παθούσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα.

Επίσης, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία διαπιστώθηκαν μόνο παλαιές ρήξεις παρθενικού υμένα χωρίς να υπάρχουν πρόσφατες κακώσεις, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξαν τρία στοιχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X