ΑΕΚ: Πότε θα μπουν στους αγώνες οι Νίκος Παππάς και Μάνι Χάρις

ΑΕΚ: Πότε θα μπουν στους αγώνες οι Νίκος Παππάς και Μάνι Χάρις
Photo Credits: INTIME

Οι δύο παίκτες δεν έπαιξαν στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κέρδισε στο πρώτο φιλικό της σεζόν τους London Lions, αλλά σε αυτό δεν συμμετείχαν οι Μάνι Χάρις και Νίκος Παππάς.

Το enwsi.gr σας αναλύει τι γίνεται με τους δύο παίκτες και πότε αναμένεται να μπουν στους αγώνες της ομάδας με τις δύο περιπτώσεις να είναι εντελώς διαφορετικές για ευνόητους λόγους.

Ο Μάνι Χάρις ήρθε στην Ελλάδα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και έχει χάσει αρκετές μέρες από την προετοιμασία της ομάδας. Για αυτό τον λόγο δεν έπαιξε στο πρώτο φιλικό την Κυριακή που μας πέρασε. Πλέον έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με τον Ηρακλή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Τι ισχύει για τον Νίκο Παππά

Για τον Νίκο Παππά είναι διαφορετικοί φυσικά οι λόγοι της απουσίας του από τους αγώνες. Ο Έλληνας γκαρντ υπέστη τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη αχιλλείου τένοντα) στις 6 Μαρτίου σε αγώνα που συμμετείχε με την Ζιελόνα Γκόρα. Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά και συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά χωρίς επαφές.

Στην ΑΕΚ θα τον περιμένουν να επιστρέψει στο 100% της ετοιμότητας του σωματικά, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου, όπου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την ομάδα. Οι άνθρωποι της Ένωσης το γνώριζαν αυτό όταν τον απέκτησαν και έχουν εμπιστοσύνη στον παίκτη και την μπασκετική του ποιότητα. Άλλωστε ο Στέφανος Δέδας βασίζει πολλά πάνω στον Έλληνα γκαρντ και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής της ΑΕΚ.

Έτσι με την έναρξη του πρωταθλήματος (2/11) αναμένεται να μπει και ο Νίκος Παππάς σταδιακά, οπότε μαζί με τον Μάνι Χάρις και τον Μπράϊαν Ανγκόλα θα συνθέσουν την δύναμη πυρός της ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X