Ανακοίνωσε Κριστιάνο Ρονάλντο για 2+1 χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ανακοίνωσε Κριστιάνο Ρονάλντο για 2+1 χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δεύτερο μεγάλο… μπαμ του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός με κάθε επισημότητα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

Η μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο αγαπημένο του Μάντσεστερ ήταν γνωστή εδώ και μέρες, πλέον όμως πήρε σάρκα και οστά με κάθε επισημότητα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του CR7 από τη Γιουβέντους, με το deal να αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ (+8 εκατ. μπόνους) και τον 36χρονο άσο να επιστρέφει στο “Ολντ Τράφορντ” μετά από 12 χρόνια.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων» γίνεται ξεχωριστή αναφορά στα κατορθώματα του Πορτογάλου όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία αποδεικνύουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι.

Ο ίδιος ο Κριστιάνο έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις πρώτες του δηλώσεις για τη μεγάλη επιστροφή!

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που είχε πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω κατακλυστεί από μηνύματα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής μου την Παρασκευή. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο «Ολντ Τράφορντ» μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξαναδώ τους οπαδούς μας. Περιμένω πως και πώς να μπω στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών και ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ επιτυχημένη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X