La Liga: «Καθάρισε» ο Ντεπάι για την Μπαρτσελόνα, 2-1 τη Χετάφε

La Liga: «Καθάρισε» ο Ντεπάι για την Μπαρτσελόνα, 2-1 τη Χετάφε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Χετάφε πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, χάρη σε τέρματα των Σέρτζι Ρομπέρτο και Μέμφις Ντεπάι.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μπαρτσελόνα, καθώς μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με την Μπιλμπάο, οι Καταλανοί επικράτησαν της Χετάφε με σκορ 2-1, ενώ από την άλλη πλευρά οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να πάρουν κάποιο βαθμό, καθώς ηττήθηκαν για τρίτο συνεχόμενο ματς στη φετινή La Liga.

Mε τον καλύτερο τρόπο άρχισαν το ματς οι blaugrana, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να βρίσκει δίχτυα για το 1-0, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ζόρντι Άλμπα.

Η απάντηση της Χετάφε δεν άργησε να έρθει και αφού απείλησε με τον Αλένια (8΄), με ένα σουτ έξω από την περιοχή, στο 19ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα, με τον Σάντρο, ο οποίος είναι πρώην παίκτης των Καταλανών, να σκοράρει για το 1-1, έπειτα από μία εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Χετάφε.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και στο 30o λεπτό ανέκτησε το προβάδισμα της αναμέτρησης, με τον Μέμφις Ντεπάι να κάνει το 2-1 με ωραία ενέργεια, δίνοντας έτσι τη νίκη και το τρίποντο στη Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X