ΑΕΚ-Εντσάμ: «Ταβάνι» τα 800.000 ευρώ

ΑΕΚ-Εντσάμ: «Ταβάνι» τα 800.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα στην περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ έχουν αλλάξει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προχωρά προς την επίτευξη συμφωνίας για τον Στίβεν Ζούμπερ και πλέον, το μείζον ερώτημα αφορά στον κεντρικό χαφ: θα αποκτήσει και έναν τέτοιον κι αν ναι, θα μπορούσε να είναι αυτός ο διακαής πόθος του καλοκαιριού, Ολιβιέ Εντσάμ.

Τελευταία, οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει ξανά, σας είχαμε ενημερώσει γι αυτό. Με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος έστειλε το μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη ότι η Ένωση θα είναι παρούσα στην περίπτωση κατά την οποία δει διαφορετικά την κατάσταση και εμφανιστεί για να το συζητήσει ξανά μαζί της. Ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά εν συγκρίσει με τότε, στο οικονομικό τοπίο, όπως αναφέρει το Sport24.

Διαφορετικά ποσά, καινούργια διαπραγμάτευση

Όταν φέραμε το θέμα στο φως, ο Γάλλος είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ενώ μόνο ο (πρώην πλέον) ατζέντης του θα ελάμβανε από την Ένωση ποσό μεγαλύτερο των 700.000 ευρώ για να φέρει εις πέρας αυτο το deal. Στερνή του γνώση, να την είχε πρώτα… Τώρα, με τον Εντσάμ να αδυνατεί να βρει την ομάδα που θέλει σε καλύτερο πρωτάθλημα -με προτεραιότητα για εκείνον την Αγγλία- όπως είχε θέσει ως στόχο, τα δεδομένα μιας ενδεχόμενης συνεργασίας θα είναι πολύ διαφορετικά.

Τα ποσά που διαβάσατε πριν, δεν υφίστανται πλέον. Σε περίπτωση επαναπροσέγγισης, θα υπάρξει και επαναδιαπραγμάτευση από μηδενική βάση. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες μας, η Ένωση δεν προτίθεται να καταθέσει χαμηλή πρόταση, αλλά όχι και μεγαλύτερη των 800.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των (όποιων) μπόνους. Άλλωστε για να έχει φτάσει ο Εντσάμ να παρουσιάζεται ως στόχος της Λέγκια Βαρσοβίας, μάλλον και ο πήχης των οικονομικών απαιτήσεών του θα πρέπει να έχει χαμηλώσει σημαντικά.

Εξέλιξη φοβερή δεν έχει υπάρξει, από την πλευρά του παίκτη τηρείται μια πιο ουδέτερη στάση, από εκεί που εμφανιζόταν πολύ αρνητικός για εκ νέου συζήτηση με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καθοριστικό για το αν γίνεται να υπάρξει θετική εξέλιξη. Η Ένωση έχει αποφασίσει να αποκτήσει κεντρικό χαφ, θα το πράξει ωστόσο εφόσον αξίζει να δώσει ένα σημαντικό ποσό και όχι σε παίκτη που δεν πιστεύει.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X