Μάχη ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ρονάλντο

Έπιασε 63 χιλ. ευρώ σε δημοπρασία το… πεταμένο περιβραχιόνιο του Ρονάλντο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχουμε μάχη ανάμεσα στην Σίτι και την Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν και τις τελευταίες ώρες φαινόταν ότι η Σίτι είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον CR7, τα ρεπορτάζ θέλουν την Γιουνάιτεντ να είναι πολύ δυνατά μέσα στο κόλπο για να τον πάρει ξανά στο Old Trafford. O Ζόρζε Μέντες είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τους Πολίτες εδώ και μέρες, υπάρχει προφορική συμφωνία, όμως όχι και επίσημη πρόταση. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε πως οι δύο πλευρές κάθε άλλο παρά κοντά είναι.

Ομως, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Σίτι δεν παίζει μόνη. Και δεν είναι μόνο αυτό. Εχει πλέον έναν πολύ δυνατό αντίπαλο να αντιμετωπίσει στη μάχη για την υπογραφή του. Αυτή είναι η πρώην ομάδα του, Γιουνάιτεντ, με την οποία ο Μέντες μιλά επίσης. Ο super-agent είναι σε επαφή πλέον και με τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι συζητούν το ποσό που θα δοθεί στην Γιουβέντους και τον μισθό του παίκτη.

Πλέον είναι σαφές ότι έχουμε ντέρμπι του Μάντσεστερ για τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του αθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποχωρεί από την Γιουβέντους καθώς πριν από λίγη ώρα αποχώρησε με ιδιωτικό τζετ από το Τορίνο, αλλά αυτό που δεν ξέρουμε, όπως έγραψε το Sky Sports, είναι το που θα προσγειωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X