ΑΕΚ: Εξετάστηκε αλλά κόπηκε ο Γκρενιέ

ΑΕΚ: Εξετάστηκε αλλά κόπηκε ο Γκρενιέ
Photo Credits: INTIME

Ο Κλεμάν Γκρενιέ εξετάστηκε από την ΑΕΚ για την μεσαία γραμμή αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξέτασε την περίπτωση του Κλεμάν Γκρενιέ αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, η ΑΕΚ προσπάθησε και τις τελευταίες εβδομάδες να διαπιστώσει αν υπήρχε περίπτωση γεφύρωσης του χάσματος με τον Ολιβιέ Εντσάμ, όμως οι απόπειρές της παραμένουν δίχως απάντηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια για την ένταξη στο ρόστερ ενός κεντρικού χαφ με δημιουργικές ικανότητες και ηγετικό προφίλ, εγκαταλείφθηκε.

Εκ του αντιθέτου, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις μία εκ των οποίων ήταν ο Κλεμάν Γκρενιέ, ο οποίος «κόπηκε» από την «Ενωση» λόγω διαφορετικών στοιχειών από αυτά που αναζητά. Ο 30χρονος μέσος με τις 5 συμμετοχές στην Εθνική ανδρών της Γαλλίας (αν και η τελευταία το κάπως μακρινό 2014) είναι ελεύθερος και ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο από ότι φαίνεται δεν κατάφερε τελικά να καρπωθεί ούτε από τη Νάπολι, αλλά ούτε και από τη Λυών με τις οποίες ήταν σε επαφή τελευταία, σύμφωνα πάντα βάσει δημοσιευμάτων.

Ο Γκρενιέ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν, με την οποία την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 23 ματς πρωταθλήματος, έχοντας ως απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ και αναζητά ένα πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1 εκατ. ευρώ, δηλαδή στα χρήματα που η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Ολιβιέ Εντσάμ προτού να μπει μπουρλότο στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Ωστόσο αν και στην ομάδα το σκέφτηκαν πολύ, το περασμένο Σαββατοκύριακο απάντησαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε πρόταση.

Πριν από τη Ρεν, ο δημιουργικός κεντρικός χαφ αγωνίστηκε επίσης σε Λυών (154 ματς, 28 γκολ, 18 ασίστ), Γκινγκάν (15 ματς, 5 γκολ, 4 ασίστ) και Ρόμα (6 ματς, 1 ασίστ).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X