Σίμος: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση»

ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Σίμος!
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου, ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας Κ21

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την ανακοίνωση της κλήσης της Εθνικής Ελπίδων και την επικείμενη έναρξη της προετοιμασίας της για τους επόμενους εκτός έδρας αγώνες της, τον φιλικό με τη Δανία και τον επίσημο με την Ισλανδία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά επιστρέφουμε στην ενεργό δράση. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 με την Ισλανδία, προετοιμασία η οποία περιλαμβάνει και μια δυνατή πρόκληση, το φιλικό με τη Δανία, μιας εκ των κορυφαίων Εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ελπίδων, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματά της: είναι αήττητη τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ στα τελικά του EURO U21 έφτασε ως τον ημιτελικό και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την τροπαιούχο Γερμανία.

Στόχος μας είναι να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση, η οποία θα μας φέρει κοντά στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Με πίστη στις ικανότητές μας και έχοντας ως βάση το ομαδικό μας πνεύμα, θα επιδιώξουμε το καλύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X