Πλέι οφ Champions League: Εύκολη πρόκριση για Σάλτσμπουργκ, στην παράταση η Σαχτάρ (VIDEO)

Πλέι οφ Champions League: Εύκολη πρόκριση για Σάλτσμπουργκ, στην παράταση η Σαχτάρ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Συμπληρώθηκε το παζλ της φάσης των ομίλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστές έγιναν και οι τελευταίες ομάδες που θα συμμετέχουν στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League για τη σεζόν 2021-2022.

Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση της Σερίφ Τιρασπόλ του Γιώργου Αθανασιάδη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τα άλλα δυο εισιτήρια πήγαν σε Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ.


Στην Δανία, η Σάλτσμπουργκ πέτυχε δυο γρήγορα γκολ επί της Μπρόντμπι, η οποία μείωσε απλά στο τελικό 1-2, το οποίο σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στους Αυστριακούς.


Στην Ουκρανία, παρότι η Μονακό προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Μπεν Γιεντέρ, η Σαχτάρ με τον Μάρλος μείωσε σε 1-2, ισοφάρισε το συνολικό σκορ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.




Εκεί, στο 114ο λεπτό της παράτασης, ο Αγκιλάρ έβαλε την κόντρα σε γύρισμα του Μούντρικ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με την ομάδα του Ντόνετσκ να παίρνει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League και την Μονακό να «υποβιβάζεται» στους ομίλους του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X