Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ επιμένει και βρίσκεται σε επαφές με Φαλκέ!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Η ΑΕΚ επιμένει και βρίσκεται σε επαφές με Φαλκέ!
Photo Credits: INTIME

Σε επαφές με τον Ιάγο Φαλκέ βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως σας είχε αποκαλύψει προ ημερών το enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιάγο Φαλκέ είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ και επιμένει!

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε επαφές με τον 31χρονο Ισπανό, αλλά και με την Τορίνο, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

Το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Φάλκε σας το είχε ήδη αποκαλύψει το enwsi.gr από τις 17 Αυγούστου, όμως τώρα φαίνεται πως η περίπτωση του έχει προχωρήσει, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφές και αυτές έχουν προχωρήσει αρκετά.

Οπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Ντάβιντε Βανιάτι στο Gazzetta: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Φαλκέ».

Πρόκειται για έναν έμπειρο και έτοιμο παίκτη, ο οποίος ανήκει στην Τορίνο, με την οποία έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο, και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ.

Ο Φαλκέ αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης, αν και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό.

Ο 31χρονος Ισπανός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ιταλία, καθώς εκτός από την Τορίνο έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα, της Τζένοα και της Μπενεβέντο, στην τελευταία αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός (από την Τορίνο) και κατέγραψε 11 συμμετοχές, σκόραρε ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για μια περίπτωση που βρίσκεται αρκετό καιρό στη λίστα της ΑΕΚ και τώρα φαίνεται να έχει… ζεσταθεί αρκετά…

Ο ύψους 1.74 Ισπανός άσος, έχει παίξει στις Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ρεάλ Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο – όπου βρίσκεται έως και σήμερα – με 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X