Θα κυνηγήσουν από νωρίς τα γκολ

Θα κυνηγήσουν από νωρίς τα γκολ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αναμετρήσεων από το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μπλάκπουλ – Σάντερλαντ (21:45): Η Μπλάκπουλ συνεχίζει χωρίς νίκη, ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), στο πρωτάθλημα, αφού ανασταλτικά δεν τα πηγαίνει καλά και το γκολ δεν έρχεται με περισσή ευκολία. Δείχνει έστω σημάδια αντίδρασης, καταφέρνοντας στην τελευταία αναμέτρηση να φύγει με τον βαθμό από την έδρα της Μπόρνμουθ (2-2). Μπορεί να βρέθηκε να ηττάται με 0-2, όμως σε τρία λεπτά στην επανάληψη (57 – 60 ) μπόρεσε να φτάσει′ ′ στην ισοφάριση και να κρατήσει τον βαθμό μέχρι το τέλος. Δίνει σημασία στον θεσμό και απέναντι στη Σάντερλαντ, που δεν αποτελεί φόβητρο, έχει την ποιότητα να φτάσει στην πρόκριση και να κυνηγήσει γκολ και θέαμα.

Μπλάκπουλ – Σάντερλαντ (21:45): Η Σάντερλαντ κατοικεί μια κατηγορία πιο χαμηλά από την αντίπαλό της, όμως τα πηγαίνει καλά στα παιχνίδι που έχει δώσει εκεί. Πιο πρόσφατη η επικράτηση κόντρα στη Γουίμπλετον (1-0), σε αναμέτρηση που ήταν το απόλυτο αφεντικό και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε δύο ή τρία τέρματα. Γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και ότι η πρόκριση δεν θα έρθει άκοπα, αλλά θα το παλέψει. Θα ρισκάρει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, θέλοντας να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μπλάκπουλ – Σάντερλαντ (21:45): Η Μπλάκπουλ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, όμως κάνει βήματα προόοδου. Απέναντι στην πιο αδύναμη Σάντερλαντ οφείλει να είναι πιο επιθετική και να ρισκάρει για να φτάσει στη νίκη-πρόκριση. Καταλήγουμε στο Over 2,5 σε απόδοση 2.05 (Stoiximan), περιμένοντας ανοιχτό ματς.

Μπέρμιγχαμ – Φούλαμ (21:45): Η Μπέρμιγχαμ έχει αρχίσει θετικά τη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις αγώνες (2-1-1). Στο ίδιο διάστημα, έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ και έχει σημειώσει έξι, δείγμα της ισορροπίας που έχει ήδη βρει ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λούτον, έφτασε σε τεράστια εκτός έδρας επικράτηση με 5-0! Σπουδαία εμφάνιση και στα δύο ημίχρονα. Ηταν παραγωγική και ουσιαστική. Απέναντι στη Φούλαμ δεν είναι σίγουρα το φαβορί αλλά θα προσπαθήσει να τη δυσκολέψει και να μην αφήσει χώρους. Αν τα καταφέρει, θα έχει… τύχη!

Μπέρμιγχαμ – Φούλαμ (21:45): Η Φούλαμ τα πηγαίνει περίφημα από την αρχή της χρονιάς, έχοντας φτάσει σε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, στα πρώτα τέσσερα ματς που έδωσε στην Τσάμπιονσιπ. Αποτελεί, φυσικά, το μεγάλο φαβορί για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως έχει ακόμη να διανύσει ένα Μαραθώνιο και να είναι σταθερή για να τα καταφέρει. Σπουδαία εμφάνιση και άνετη επικράτηση με αντίπαλο τη Χαλ (2-0) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. «Καθάρισε» από το πρώτο μέρος και δεν χρειάστηκε να κουραστεί καθόλου. Επιθετικά τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας πετύχει 10 γκολ στο ίδιο διάστημα. Βάζει… πλώρη και για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ, όμως το παιχνίδι κρύβει παγίδες και θα πρέπει να είναι προσεκτική.

Μπέρμιγχαμ – Φούλαμ (21:45): Η «σφικτή» Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την πανίσχυρη Φούλαμ, με φόντο ένα εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Νοκ-άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι να ακολουθούν, αν δεν προκύψει νικητής στα πρώτα 90 λεπτά. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.40 (Stoiximan), θεωρώντας ότι η γηπεδούχος έχει τον τρόπο να… μπλοκάρει και να δυσκολέψει τη Φούλαμ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X