Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ)

Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πανικός στην Νάξο για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο για την ΑΕΚ!

Δεκάδες οπαδοί της ομάδας έκαναν πάρτι με συνθήματα σε βόλτα με σκάφος πριν μαζευτούν στον Σύνδεσμο για να δουν την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε φωτογραφίες:

Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ) Τρέλα για την ΑΕΚ στην «κιτρινόμαυρη» Νάξο και πάρτι με συνθήματα σε σκάφος! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X