VIDEO σοκ: Ταλιμπάν εκτελούν εν ψυχρώ στρατηγό

VIDEO σοκ: Ταλιμπάν εκτελούν εν ψυχρώ στρατηγό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ταλιμπάν μπορεί να είχαν υποσχεθεί ειρήνη στον λαό του Αφγανιστάν, όμως το βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν στρατηγός.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, οι Ταλιμπάν κρατούν δεμένο τον πρώην διοικητή της αστυνομίας στρατηγού Χάτζι Μουλά Αχκαζάι στην περιοχή Μπαντγίς κοντά στα σύνορα με το Τουρκμενιστάν.

Τη στιγμή που ο στρατηγός είναι γονατισμένος με μαντήλι στα μάτια, τον ρωτούν να επιβεβαιώσει το όνομά του και στη συνέχεια τον εκτελούν πυροβολώντας τον. Αυτή άλλωστε είναι η τακτική τους για τις εκτελέσεις όσων θεωρούν «εχθρούς» τους. Οι Ταλιμπάν έχουν επιδοθεί σε άγριο κυνηγητό των στελεχών του προηγούμενου καθεστώτος στο Αφγανιστάν και έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν «ξεκαθάρισμα» από την πόλη της Καμπούλ, πόρτα πόρτα.

Μάλιστα, οι εξτρεμιστές ισλαμιστές απειλούν τους συγγενείς των πρώην κυβερνητικών στελεχών ότι αν δεν τους παραδώσουν θα εκτελέσουν και εκείνους τους ίδιους.

Δείτε το βίντεο σοκ 


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X